maandag 23 juni 2014

Meisjestijd!

Enkele weken geleden werden we verwacht op een communiefeestje van ... een meisje! Jaaaaa, voor mij een reden tot een jolige vreugdesprong. Met mijn twee zonen komen de roze, rode, oranje ... stofjes hier niet veel uit de kast. Dus nu kon ik mij eindelijk nog eens laten gaan!

En we waren van plan om all the way te gaan... ware het niet dat ik er weer veel te laat aan begonnen ben. Het werd dus een nachtelijk ritstasje. Zo Geknipt blijft een van de duidelijkste - en dus ook mijn favoriet - naaiboeken. 

Tijdens mijn zwangerschapsverlof volgde ik een ritsenworkshop en herstelde ik zelfs een jeans van de wederhelft *trots trots*, maar toch stak de ritsenangst weer de kop op bij dit tasje. Herhalen komt er meestal niet op tijd van... (een leerkracht die dit zegt, ai ai) Die angst was helemaal niet nodig, zo bleek. Het verliep van een leien dakje.

De jongedame in kwestie was alleszins blij met haar nieuw tasje (en het centje erin ;-) ). Stofjes met motief: Kruidvat (vorig jaar)
Roze gabardine: Stoffenfee

Mijn strijkijzer werkte niet goed mee die nacht, maar dat is ondertussen al opgelost met een spiksplinternieuw STOOMstrijkijzer! Ja, dat had ik hier nog niet... Wat een verademing!


Veel liefs

Skunkamamsie

5 opmerkingen:

 1. Het tasje ziet er prima uit!
  En jeuj voor het stoom-gedoe, strijken gaat daar toch veel vlotter mee (vind ik toch)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt!
   Dat stomen is hier ondertussen onmisbaar geworden ;-)

   Verwijderen
 2. Heel tof!
  Ik heb zo geknipt ook eindelijk eens in huis gehaald, ga dit tasje alleszins eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut topboek! Niemand klaart het om alles zo duidelijk uit te leggen... Veel plezier ermee!

   Verwijderen