zondag 1 juni 2014

Narcose-angst

Een spiraal of geen spiraal... heb er weken over getwijfeld en besliste het niet te doen...
tot mijn gynaecoloog me in februari overtuigde...

Hét voorbehoedsmiddel...
Op je gemak...
5 jaar lang...

Niet dus!

Vorige week dinsdag moest ik op controle en bleek mijn spiraal niet op zijn plaats te zitten. Het ding zat in mijn spierweefsel van de baarmoeder. Dat zouden we er vrijdag wel even uit halen...

Op vrijdag bleek de spiraal helemaal onvindbaar te zijn.
Echo's 
Foto 
Scan 
...
Gevonden!

Het ding heeft blijkbaar mijn baarmoederwand geperforeerd (ja, dat kan allemaal) en zit nu in mijn buikholte achter mijn baarmoeder...

Gevolg? 
Woensdag onder het mes...

En laat dat nu eens een van mijn grootste angsten zijn: volledige verdoving. Ik ben zo bang om niet meer wakker te worden. :-( 

Ik ben zo boos op mezelf dat ik me heb laten overhalen. Ik raad het echt niemand meer aan...

Duimen jullie mee woensdag? 

Bedankt alvast...

Veel liefs

Skunkamamsie 

9 opmerkingen:

 1. Ik zal woensdag aan je denken! Jij hebt wel echt pech gehad, ik heb al mijn tweede spiraaltje en vind dat super: geen "regels" meer (mijn kinderen kennen dat ook niet meer), geen migraine meer ... Ik kan het wel aanbevelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, arme jij!!! Ik duim giga hard!!!
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat naar! Ik duim voor goede afloop! Er bestaat nu ook een hormoonstaafje voor in de bovenarm, zelf ben ik daar tevreden mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik duim met je mee. Hier ook mijn spiraal na 2 jaar MOETEN uithalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wat vreselijk vervelend voor je. Ik zal duimen! Zelf wilde ik geen spiraaltje, ik koos voor een staafje in mijn arm. Dat lijkt wat eng maar viel enorm mee. De 3 jaar vlogen voorbij want over een paar maanden moet het staafje worden vervangen.
  Heel veel sterkte woensdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat akelig! Ik dacht ook aan een spiraaltje, éénmaal als ik een kindje zou hebben... Beter niet dan :) Veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh jee en net nu ik ook aan een spiraaltje lig te denken (wil van al die hormonenhandel af en die staafjes zou ik ook niet voor gaan want heb een vriendin waar het al 10 jaar spoorloos is, maar nog steeds wat swerking heeft, dus die geraakt niet zwanger en een andere waar ze het na drie jaar ook niet meer terugvonden)

  BeantwoordenVerwijderen